Press "Enter" to skip to content

NX NASTRAN – egy kicsit másképp

Minden hónap első szerdáján 18:00 órakor (budapesti idő szerint) összejövünk egy kis „Zoomos” beszélgetésre ezen a nyilvános Zoom-linken.

Nagyon izgalmas dolog szemtől szemben beszélgetni olyan emberekkel, akik több ezer kilométerre, Magyarországon kívül Olaszországban, Kanadában, az USA-ban… vannak egymástól. A dolog néhány osztálytás beszélgetéséből indult, úgy gondoltuk, hogy a kört átalakítjuk, kinyitjuk.

Témáink kötetlenek, a célunk, hogy egymás segítségével megismerjünk, megértsük dolgokat, jelenségeket. Nem ijedünk meg a politikától, az eltérő hozzáállástól, csak a sehová nem vezető indulattól. Ha szeretnél  csatlakozni, he habozz, a jelzett időpontban csatlakozz a fenti linken.

Külön megköszönjük, ha témát javasolsz, még jobban megköszönjük, ha egy kis előadással, gondolatébresztővel hozzájárulsz a tartalmas együttléthez. Ebben az esetben az attila.jeney@gmail.com címre küldheted el a javaslatodat, vagy felvetheted a megbeszélgetés során.

Talán még az is fontos, hogy az érdekesebb részleteket esetleg fel is vesszük és közzétesszük az alábbi kis példa szerint:

Várunk mindenkit…

 

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük