Press "Enter" to skip to content

Pénzügyeink

Az Arany Oroszlán Klub és Kulturális Egyesület nem pénzügyi vállalkozás. A fenntartási költségeket igyekszünk pályázati pénzekből (BBBA, NKA, stb.) fedezni, illetve a tagdíjak szolgálnak erre.

A munkák nagy részét baráti alapon végeztük / végezzük, a résztvevők nem kérték ügyködésük ellenértékét. Néhány dologhoz természetesen szükség van / volt szakemberekre, akiknek a munkadíját természetesen kifizetjük. Ilyenek az ajtók lakatos munkái, telefon beszerelése, a falak lecsiszolása, stb.

2015-ben alapítottuk egy a hely szelleméhez igazodó kulturális egyesületet, hogy pályázni tudjunk, a lehetőségeink bővüljenek. Szeretnénk fejleszteni, barátságosabbá tenni a helyiséget, a pince műemlék kemence körüli környezetét. A legnagyobb problémánk a fűtés. Télen borzasztó hideg van, nyáron a pártartalom okoz gyakran problémát. Az igazi megoldást egy 2-5 milliós fejlesztés jelentené, ám ahhoz a Társasházzal szorosan együtt kellene működnünk, hiszen az épület felmérése, építési és további örökségvédelmi engedélyek nélkül nem tudunk lépni.

Megköszönjük, ha valaki pénzzel is hozzájárul közös elképzeléseink megvalósításához, a

11705008-21215656

IBAN HU39117050082121565600000000
SWIFT OTPVHUHB

számú bankszámlára utalt összeggel.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük