Press "Enter" to skip to content

Programok

Ez alatt a menüpont alatt találod a naptárt, melyben mind a jövőbeni, mind az elmúlt eseményekről tájékozódhatsz.

A terveink menüpontból talán kiderül, hogy sok mindenre nyitottak vagyunk. Nem szándékozunk senkit semmiről meggyőzni, mert nem mi vagyunk a legokosabbak a világon. Értékeket keresünk, és szívesen meghallgatunk bárkit, akinek hite van egy tisztességesebb, becsületesebb világban, valami elfogadható jövőben. Bizonyára nem fogjuk tudni megvalósítani minden elképzelésünket, de akkor sem esünk kétségbe, legalább megpróbáltuk…

A megtörtént, fontosabb találkozásokról, melyek úgy gondoljuk mások szemléletét szélesítik, a vendégeink voltak menüpont alatt találkozol. Ennek célja a jó élmények felelevenítse, illetve az, hogy akik nem tudtak eljönni, azok is találkozzanak azokkal, akik megtiszteltek bennünket társaságukkal, élményeikkel, gondolataikkal.

[box] Felhívom a figyelmedet egy fontos dologra. Ha jobbra fent megadod az email címedet, akkor automatikusan kapni fogsz egy emailt minden új cikk megjelenéséről, tehát minden programról, amit meghirdetünk.

[/box]

A feliratkozáskor ne felejtkezz meg arról, hogy kapni fogsz egy emailt, melyen meg kell erősítened a feliratkozási szándékodat a levélben található linkre kattintva.

(Természetesen – ahogy illik – a hírekről bármikor le is iratkozhat, mert nem szeretnénk feleslegesen az agyadra menni…)

Legyen Öné az első észrevétel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.