Press "Enter" to skip to content

Damu Roland önálló estje

Időközben lezajlott a bemutató és az azt követő két előadás. Azt gondoljuk, hogy az est szakmailag nagyon sikeres volt, ezt talán a Facebook megjegyzéseken lehet látni, illetve azok élhették át a helyszínen, akik nem csak az előadást „élvezték”, hanem azt is tapasztalták, hogy milyen érzelmeket váltott ki a nézőkből.

Végiggondolva a történteket, változásokat eszközöltünk a Pesti Szabad Szalon és Színházzal egyeztetve. A lényeg, hogy „visszahoztuk” az előadás körülményeit a saját atmoszféránkba, a saját közegünkbe, a saját stílusunkba, ami a következőket jelenti:

A 3,500.- forintos jegyár helyett visszatértünk a szokásos, ingyenes előadásra megjegyezve, hogy örömmel fogadunk el TÁMOGATÁST az előadás költségeire.

Visszaállítottuk azt a szokásunkat, hogy a mindenkori beszélgetések, előadások az éppen aktuális képzőművészeti kiállítással együtt kerülnek megrendezésre. A legközelebbi előadásra már Füzér Gábor festményei és fényképei társaságában kerül sor.

A méregdrága színházi büfé helyett forró teával, esetleg forralt borral kínáljuk a vendégeket, és csak az fizet érte adomány formájában, aki erre némi lelki kényszert érez :-)

Az internetes (nagyon nem bevált) jegyvásárlás helyett legfeljebb a (nem kötelező) foglalásra hívjuk fel a figyelmet mindenek előtt azért, hogy ne kerüljünk kínos helyzetbe amiatt, hogy nem lesz elég hely a mini színházunkban.

Összefoglalva, szeretettel és tisztelettel várjuk az érdeklődőket egy meglehetősen hatásos, mind a tartalmát, mind a megjelenését tekintve  „ütős”, előadásra, mely ennek ellenére a kedves humort, az előadó és a közönség közös játékát sem mellőzi.

Néhány jelenet az előadásból:

Ajánljuk középoskoláknak, főiskoláknak, egyetemeknek, kulturális szervezőknek és kulturális egyesületeknek, színházaknak határon belül és határon túl is.

Megrendelhető:

Pesti Szabad Szalon (pesti.szabad.szalon@gmail.com, damuroland@gmail.com)
1053 Budapest, Papnövelde u.2.
Mikus Vilmos (+36/20/420-72-69)


A korábbi „beharangozó”:

Mikus Vilmos jóvoltából a Pesti Szabad Szalon szervezésében, november 29-én 19 órakor kerül sor Roland első önálló estjére a klubban, ahol verseket mond és dalokat ad elő, önmagát kísérve.

A napokban jó néhány próbára került sor, melyeken fényképezéssel, videó felvételekkel és persze a véleményünkkel, jelenlétünkkel igyekeztük segíteni „Rolit”, hogy megmutassa a valódi énjét. Benne jó havert, piszokul izguló színészt ismertünk meg, aki meglepő alázattal viseltetik a szakmája, a színjátszás iránt. Ha a színpadon „beindul”, egyszer borsódzik a hátunk vagy könny szökik a szemünkbe. Talán ezen kettősség okán „Én és én” az est címe.

Nagyon szorítunk Rolandnak, és hálásak vagyunk, hogy részesei lehettünk a „produkció” kialakulásának.

Pár fénykép Tihanyi Karcsi barátunk Canonjából:

 

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük