Press "Enter" to skip to content

Meghívó: Az V. kerület templomai

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 2019.10.25
17:00 : 18:30

Helyszín
Arany Oroszlán Klub

Kategóriák


A Budapesti Városvédő Egyesület Templomtörténeti Csoportja elkészítette az V. kerület templomairól szóló könyvének második kiadását. Az első, 2003-as megjelenés óta természetesen sok minden megváltozott, ezért a gyorsan elfogyott, keresett kiadványt újra kellett szerkeszteni. Az 1000 példány kinyomtatásának a költségét teljes egészben átvállalta a Belváros-Lipótváros Önkormányzata Wohlmuth István kulturális tanácsnok úr közreműködésével.

Összejövetelünkön Fabó Beáta, a Templomtörténeti Csoport vezetője röviden beszélni fog a csoport célkitűzéseiről, eredményeiről, kudarcairól és talán arról is, hogy a lelkes lokálpatrióták hogy csatlakozhatnak a munkájukhoz.

Lesz meglepetésvendég, és természetesen az összejövetelt követően kötetlen beszélgetésre, és némi vendéglátásra is sor fog kerülni. Meghívtuk a City TV-t, a helyi médiát és az eseményt (ahogy gyakran szoktuk) videón rögzítjük azok kedvéért, akik nem tudnak eljönni.

A kiadványt természetesen meg lehet vásárolni az 1,500 helyett 1,000 forintért.

A Pesti Szabad Szalonnal közösen szervezett esemény létrejöttét a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerület Önkormányzata támogatja.

One Comment

 1. Nagy Julia Nagy Julia 2019.11.16.

  T.Egyesület,
  Tisztelt Jeney Úr!

  Szeretnék megvásárolni egy példányt a Budapest templomai, V.kerület. c. könyvből.
  Előre is köszönöm.
  Üdv.Nagy Júlia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.