Press "Enter" to skip to content

Mikulásvásár a klubban

Vári Zsuzsa nagyon lelkesen szervezi a december 3-án délután 3-kor kezdődő Mikulásvásárt. Ez valami olyasmit jelent, hogy bárki elhozhat olyan dolgokat, amelyre neki nem nagyon van szüksége, de várhatóan másnak még tetszhetnek. A cserebere történhet pénzben vagy anélkül, és a megmaradt dolgokat továbbítjuk egy vagy több szeretetszolgálatnak. Szóval nagyon gáz dolgokat azért nem szeretnénk látni.

Annak érdekében, hogy valami szellemi értelme is legyen, szeretnénk meglepetést okozni egymásnak olyan versekkel, énekekkel, irodalmi művekkel, melyek az ünnepkörhöz kapcsolhatók. Különös lelkesedéssel fogadjuk a saját műveket.

Zsuzsa szeretne egy karácsonyi összejövetelt is összehozni, melynek hangulatáról sok-sok különböző gyertya gondoskodna. Ezért megkérünk Benneteket, hogy hozzatok gyertyákat is. Némi motiváció, hogy a legszebbekért még valami díjazásról is szó van.

Talán egy kis szeretetvendégség is összejöhet, ha beszállunk némi enni és innivalóval. A forralt borról Kürti Attila fog gondoskodni nagy reményünk szerint Viki néni közreműködésével.

Ide másolom az esemény meghívóját, melyet ha le szeretnél tölteni és szeretnél kinyomtatni, ide kell kattintanod.

 

2016-12_03_meghivo

És még valami, hogy szabályszerűek legyünk. Az SZJA törvény kimondja: „Nem kell bevallani azt a bevételt… amely ingó vagyontárgy átruházásából származik, és az éves összege nem haladja meg a 600 ezer forintot, vagy az abból megállapított összes jövedelem nem haladja meg a 200 ezer forintot.” És persze ezek között a paraméterek között bizonylatadási kötelezettség sincs. Persze azért lehet adni.

A meghívó ide kattintva letölthető.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.