Press "Enter" to skip to content

Tihanyi Károly kiállítása (frissítve 2.)

2018. november 22-én, csütörtökön 18 órakor nyitjuk meg Tihanyi Károly barátunk kiállítását. Karcsi elsősorban sportfotós, rendszeresen jár főleg Németországba egy fényképész team tagjaként különböző tömegsport rendezvényeket dokumentálni. Talán a sportfotóknak köszönhető a kitűnő ritmusérzéke, a megismételhetetlen pillanatok rögzítése. Azon túl, hogy jó fényképész, és grafikus, jó ember is (vagy legalább is így gondoljuk).

Bizonyára barátságos, közvetlen természete, miatt kiváló portréfotós, azok közé tartozik, akik végtelen nyíltsággal képesek és hajlandók beszélni fotós titkaikról, fogásaikról, módszereikről. Ezt kihasználva egy beszélgetést tervezünk a megnyitó keretében, melyre szeretettel várjuk a fényképezés és a jó emberek iránt érdeklődőket. Ha igaz, egy kis zenére, és vendéglátásra is számíthattok, miután a Pesti Szabad Szalon is résztvevője lesz az akciónak…


Az eseményen felvett videó:

Ja, és a videóban említett weboldalt elkészítettük, ide kattintva nézhetitek meg: http://tihanyiphoto.hu/ 
Na persze ezen még egy kicsit reszelni kell, de ez már a Karcsi barátunk föladata!


Közben Karcsi képei újabb kiállításon kerültek bemutatásra. Ezúttal az Eresz klubba hívták meg (Fadrusz u. 5.). Az „Érzelmeink” című kiállítás jó hangulatú megnyitóját Csikós Attila helyett Mikus Vili tartotta, melynek során felolvasta Attila „Arcunkra van írva” című írását. Akit érdekel, az alábbi videón megtekintheti, meghallgathatja:

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük