Press "Enter" to skip to content

Megnyitunk!

Augusztus 5-én pénteken 19 órakor megnyitjuk a klubot. Mindenkit szeretettel várunk erre az alkalomra, és nagyon drukkolunk, hogy az elképzeléseink valóra váljanak. Némi szorgalommal, fantáziával és egy kevés pénzzel létre lehet hozni egy klubot, de a kitűzött célt elérni – hogy valóban közösségteremtő intézmény legyen, már nem biztos, hogy ilyen egyszerű. Lebontani az emberek közötti falakat, a fenntartásokat, gyanakvást – nem könnyű. Szintén nem egyszerű különböző korú, érdeklődésű emberek között megtalálni a közös nevezőt, hogy jól érezzék magukat egymás társaságában. Valami ilyesmire teszünk kísérletet.

A rövid kis megnyitót követően első programként megnézzük Az élet csodaszép című filmet, mely 1946-ban készült, és valami olyasmiről szól, ami mindnyájunkat érdekel egy kicsit: vajon milyen lenne a világ nélkülünk? Van-e értelme a küzdelmeinknek? Azokkal, akik átvészelik a kétórás filmet, és van hozzá kedvük egy kicsit  beszélgetünk a filmről és a tanulságairól…

Az Arany Oroszlán Klub a szép neve ellenére is csak egy pince, erre mindenki számítson, némi kabát viselése még ha kint nagyon meleg lenne is, indokolt!

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.