Press "Enter" to skip to content

Mégis tudunk találkozni!

Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy mégsem kell felfüggesztenünk a klub működését a fűtés megnyugtató megoldásáig. Pápai Judit (Ida ismerőse) miután megismerte elképzeléseinket és gondjainkat, felajánlotta, hogy nála tartsuk a filmklubot, amit köszönettel elfogadtunk.

Vannak dolgok, amelyek kicsit zötyögősen indulnak, de ha van bennünk kitartás, hit és önzetlenség, akkor összefogva minden akadályt le lehet győzni, meg tudjuk valósítani elképzeléseinket. Sok szó esett mostanában Steve Jobbs-ról. Elég elképesztő hitre és kitartásra lehetett szükség ahhoz, hogy a lombfűrésszel kivágott első gépüktől eljussanak a Mac Air-ig, vagy még tovább. Nekünk persze egy kicsit szerényebb céljaink vannak…

A lényeg, hogy ha van időtök és kedvetek, akkor örömmel látunk Benneteket az V. kerületben, a Sas utca 4. II. 17-ben már ma, (november 3-án) 18:30-kor. A lift felőli lépcsőházban kell felmenni, az 57-es csengőt (Pápai) használjátok. Az elmaradt, Rítus című filmet fogjuk megnézni és beszélgetünk róla.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük