Internet, projektor…

Internet, projektor…

Nagyon fontos lenne, hogy a klubban lehessen a világhálót használni. Erre kézenfekvő megoldásnak valamelyik közeli, nyilvános VIFI használata tűnik, melyet egy erősítő segítségével tudnánk a helyiségbe vezetni. Egyelőre dolgozunk a jó megoldáson.

Egy viszonylag elfogadható teljesítményű NEC gépet tudnánk a klubba telepíteni, de gondot okoz a páratartalom. Ötletre, javaslatra lenne szükségünk, hogy lehetne a gépet beüzemelni. Ha van elképzelésed, ide kattintva írhatod meg, köszönettel várjuk. Addig is a legokosabb, ha a saját notebookodat használod.

Elfogadható teljesítményű projektort tudunk a rendelkezésedre bocsájtani, ha valamilyen prezentációt szeretnél bemutatni, vagy filmet lejátszani.

Egy erősítő is a rendelkezésedre áll. A terem mérete miatt az előadások hangosítása nem indokolt, az erősítő inkább a filmek és egyéb média anyagok lejátszására szolgál.

Mobiltelefon a helyiségben a vastag falak miatt nem használható, de szerencsére akkora térerő azért van, hogy kicsengjen és persze zavarjon, így a lehalkításáról azért – indokolt esetben – gondoskodnod kell…