Press "Enter" to skip to content

Janus hangjai

Megtörtént a Janus hangjai zenei pályázat eredményhirdetése Gödöllőn a Grassalkovich-kastélyban. Részünkről némi „parázás” előzte meg az akciót, hiszen sok új dolgot most próbáltunk ki először élesben. Szerencsére nagyobb zűr nem volt, abszolút stabilan, jól működött az ATEM, az internet kapcsolat, a rögzítés. Bevált az is, hogy az egész rendszer fel volt címkézve, hibátlanul tudtuk összeállítani. Sajnos Lajos kameráját a kölcsön gimballal már nem tudtuk bekötni, meg nem nagyon is akartuk a bonyolult kábelezés miatt.

Nem utolsó sorban – ezt az eseményt szerkesztettük először össze a DaVincivel, amihez persze még meg kellett tanulni a használatát legalább alap szinten. Ez lett az eredmény:

A legközelebbi alkalom Gödöllőn a gála közvetítése és rögzítése lesz. Felmértük a „lovardát”, a tervezett színhelyt. Emlékeztetőként néhány fontos megjegyzés:

  • Kb. 30 méterről kell kábelen hozni az internetet.
  • Várhatóan 3 db. 30 méteres SDI kábelt be kell szerezni.
  • Kell egy 20-30 méteres HDMI kábel a gimbalhoz.
  • A felvétel mérete a Samsung T5-ös, fél terabájtos SSD háromnegyedét elfoglalta. Ennek 3-4-szeresére lesz szükség a gálán! Ki kell találni, mi legyen. (A T7-es nem biztos, hogy működik!)

Na, és persze nem lenne kerek a dolog a jó öreg Karcsi bácsi profi fotói nélkül:

Az akcióban a következők működtek közre: Zsólya Tibi, Juda, Ágó, Halász Lajos és persze Karcsi bácsi sem hagyjuk ki… Köszönet mindenkinek!

Közben kiderült, hogy kellene kezdeni valamit a közönségszavazatok begyűjtésével. Erre két linket próbálunk adni:

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük