Press "Enter" to skip to content

Az Öröklét – rendhagyó zenei utazás a házunk barokk pincéjében (Videóklip)

Alpár Balázs (aki bringával jár és síoktató) új projektje, az Öröklét, a halandóság kérdéseit járja körül Lackfi János versei és Irvin D. Yalom gondolatai által inspirálva. A Fugato Orchestra közreműködésével létrejött előadás a házunk, a Ráth-ház barokk pincéjében készült klippel debütál. A helyszín Juda és Ágoston közreműködésének került kiválasztásra, ez biztosította a különleges, vizuális atmoszférát.

A projekt az emberi lét végső kérdéseivel foglalkozik, és a gyász, túlvilág, körforgás, valamint az újjászületés témáit dolgozza fel. Alpár Balázs szeretné megosztani a halál elfogadásának szépségét, és arra ösztönözni az embereket, hogy más szemszögből tekintsenek az életre és a halálra.

A projekt további részletei itt olvashatók.

Így készült (A.B.):

Scheich Dávid elképesztő profizmussal és kitartással énekelte el 347-szer a dalt, mialatt különböző kameraállásokból videózta őt töretlen lelkesedéssel, igényességgel és kreativitással David Le Grand, aki egy személyben társ-rendezőként, operatőrként, fénytechnikusként, kellékesként tolta a produkció szekerét. Közben Krisztián Jelenik, és Veisz Gábor a hangulat fokozásával, barokk oszloptörmelékek és téglák, állványok és hosszabbítók rendületlen pakolgatásával és nagyszerű werk fotók készítésével is segítették a hajnalig tartó munkát.

Köszönjük a csodás helyszínt és a végtelen türelmet Vajda Ágostonnak, Jeney Juditnak, és az Arany Oroszlán Kulturális Egyesületnek!

Remek csapatmunka volt, öröm volt veletek ismét megélni, hogy jó hozzáállással, kreativitással kis költségvetés mellett is lehet igazán izgalmasat csinálni. Hamarosan jelentkezünk az eredménnyel!

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük