Press "Enter" to skip to content

A.O.K. upgarde 2.0

Az október 20-i filmklub csúfos véget ért, mert mielőtt a filmet elkezdtük volna lejátszani, megszűnt az áramellátás, és nem is tudtunk helyreállítani, így filmnézés helyett némi gyertyafényes konzultáció kerekedett a dologból… Pár nap múlva a villanyszerelő kiderítette, hogy a villamos hálózat csak 16 A-t bír el, ám a világítás és a kísérletként beállított két fűtőtest 20 A feletti teljesítményt igényelt volna…

A klub ilyen körülmények közötti üzemeltetése vállalhatatlan, felfüggesztjük a működést addig, ameddig a téli (és a kellemes nyári) üzemeltetést megnyugtatóan meg nem oldjuk. A két legfontosabb feladat a hideg beáramlásának megszüntetése, és a fűtés megoldása.

Az ablakkal – úgy gondoljuk – nem lesz baj, hiszen a fény nem onnan jön, egy egyszerű zárószerkezet megoldás lehet. A fűtés sokkal komolyabb probléma, hiszen gazdaságosnak, csendesnek, időszakosnak kell lennie. Semmiféle gázfűtés nem jöhet szóba, egyrészt az alagsori elhelyezkedés, másrészt a kémény hiánya miatt. Az olajradiátor gazdaságtalan, jóval korábban be kell fűteni, mielőtt a teremet használnánk. A fűtőventilátor zajos, felkeveri a port és szintén gazdaságtalan. Marad a hősugárzó.

Tehát a lényeg, hogy minél előbb igyekszünk megoldani, hogy a klub ismét, ám a korábbinál jóval kellemesebb körülmények között üzemelhessen, áttérhessünk a 2.0-ás verzióra, melynek elkészültéig a türelmeteket kérjük. Ha ötletetek, javaslatotok van, örömmel várjuk hozzászólásokban, e-mail-ben, vagy a 30/964-2179-es telefonszámon.

J.A.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük