Press "Enter" to skip to content

Meghívó: Városunk, tájaink, költők – művészekről

2017-ben is megrendezésre kerül a „Kultúrházak Éjjel Nappal” eseménysorozat. A tavalyi évhez hasonlóan, idén is jelentkeztünk. Most nem a házon lesz a hangsúly, a költészetre figyelünk. Mezei Klára javaslatára és szervező munkájának köszönhetően az alábbi programmal pályázunk:

A költő érzékeny, jó értelemben. Ihletet merít a szülőföldből, a teremtett és épített környezetből, a madárdalból, gyermek mosolyból, és művésztársai alkotásaiból.

Az utcán elmehetsz mellette, beleolvad a többi ember közé, de az ő szeme , lelke megragadja a tájat, a pillanatot, és szavakból írt képben megörökíti azt.

Átnyújtunk egy csokorral virágainkból – saját tolmácsolásban.

A részvétel most is ingyenes. Örömmel látjuk Ráth-házban azokat, akik szeretik a verseket, szívesen találkoznak a szerzőikkel egy kis beszélgetésre. Opcióként szívesen bemutatjuk az épületet és mesélünk a gazdag, érdekes múltjáról. Talán még egy kis forralt borra is lehet számítani.

Úgy tervezzük, hogy február 11-12-én, szombaton és vasárnap 15:30 és 18:30 között lesz nyitva a ház, és az irodalmi műsorra mindkét napon 16:00 és 18:00 óra között kerül sor. Ha persze jól érzi magát a társaság, akármeddig elhúzódhat az összejövetel.

Előzetesen – néhány kép a közreműködő művészek munkáiból:

khen_600

 

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük