Press "Enter" to skip to content

Megnyitunk!

Augusztus 5-én pénteken 19 órakor megnyitjuk a klubot. Mindenkit szeretettel várunk erre az alkalomra, és nagyon drukkolunk, hogy az elképzeléseink valóra váljanak. Némi szorgalommal, fantáziával és egy kevés pénzzel létre lehet hozni egy klubot, de a kitűzött célt elérni – hogy valóban közösségteremtő intézmény legyen, már nem biztos, hogy ilyen egyszerű. Lebontani az emberek közötti falakat, a fenntartásokat, gyanakvást – nem könnyű. Szintén nem egyszerű különböző korú, érdeklődésű emberek között megtalálni a közös nevezőt, hogy jól érezzék magukat egymás társaságában. Valami ilyesmire teszünk kísérletet.

A rövid kis megnyitót követően első programként megnézzük Az élet csodaszép című filmet, mely 1946-ban készült, és valami olyasmiről szól, ami mindnyájunkat érdekel egy kicsit: vajon milyen lenne a világ nélkülünk? Van-e értelme a küzdelmeinknek? Azokkal, akik átvészelik a kétórás filmet, és van hozzá kedvük egy kicsit  beszélgetünk a filmről és a tanulságairól…

Az Arany Oroszlán Klub a szép neve ellenére is csak egy pince, erre mindenki számítson, némi kabát viselése még ha kint nagyon meleg lenne is, indokolt!

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük