Press "Enter" to skip to content

Takarítás – 2011.06.03-04 – befejezve!

Ahogy a naptárban látható, pénteken és szombaton ismét várunk Benneteket, és persze azokat is, akik eddig megúszták, egy kis mocsok eltakarításra. Lassan eljön annak is az ideje, hogy elkezdjünk gondolkozni a belső burkolaton, a berendezésen, a világításon, és az egyéb részleteken… Minden ötletet tisztelettel várunk.

Mielőtt bárki félreérteni, ismételten hangsúlyozzuk, hogy nem mulatót készítünk, hanem egy olyan helyet, ahol az általunk valódinak tekintett értékekkel találkozhat aki ide téved. Előadásokra, beszélgetésekre, közös filmnézésre lehet számítani, ami nem zárja ki, hogy az itt lakók bulit csapjanak. (Első vérig – ameddig nem lesz belőle botrány…)

Nem tudjuk, hogy a hang mennyire fogja zavarni az itt lakókat, ez befolyásolhatja a tervezett programokat, például azt, hogy élő zene hangozzék el…

Közben elkészült a kaputelefon, azt is használhatjátok, a jöttök a jelzett időpontokban. Előre is köszönet mindenkinek a segítségért!

—-

A hétvégi munka eredménye, hogy sikerült befejezni a takarítást. Levertük mindenütt a málló rétegeket, és iszonyatos mennyiségű földet, kilazult követ trógeroltunk át a pufferbe, ahol türelmesen várja a rengeteg sitt az elszállítást. (Most kellene néhány lógós alak a Ferenciek teréről, hogy némi közmunka keretében kicipelje egy konténerbe…)

Megbeszéltük Rádi Sanyival, hogy hoz egy festék spriccelőt, és oltott mésszel bespricceli a teljes, letisztított belső részt. Ezt követően megnézzük, hogy hol omlik még, és ott leszedjük, és ismét meszelünk, ameddig keménnyé nem válik az egész.

Végül – jelenlegi elképzelések szerint – léceket erősítünk a mennyezetre (a villanyszerelés után), és azokra drapériát teszünk. Ez lesz a látható felület. Még ki kell találni, hogy milyen legyen a színe, és az alakja… Mindenki törje a fejét, várjuk az ötleteket!

Az utolsó takarítási menet képei:

[svgallery name=”2011_06_04_takaritas”]

 

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük