Press "Enter" to skip to content

Takarítás – 2011.05.21.

2011. május 21-én hozzáláttunk a klub kialakításához, ami természetesen egy hatalmas takarítással kezdődött. Először kimocskoltuk azt a részt, ahová a még menthető, esetleg használható lomokat tettük, ha valaki netán igényt tart rájuk. A sittet, kidobandó szemeteket átvittük a kapubejáró alá, ahol már így is egy csomó szemét volt. A tervek szerint a munkák végén egy konténert rendelünk, és elvitetjük.

Szükség volt néhány munkaeszközre, pormaszkra, lapátra, seprűre és persze kőműves kalapácsokra. A munka végeztével lehet értük jelentkezni, mert nagy valószínűséggel a jövőben feleslegesek lesznek.

Úgy gondoltuk, hogy a lehulló vakolatot leverjük, nyers tégla lesz a fal felületén. A terem végében két fülke található, az egyikből zárt tárolót, a másikból valami egyszerű bárpultot szeretnénk kialakítani. Polcokat, valami szekrényt, és a későbbiekben mosogató helyet szeretnénk itt készíteni. Ez utóbbi nagyobb, költségesebb ügy, mert a csatorna rendszer alatt vagyunk, csak szivattyús megoldásban lehet gondolkozni…

Köszönet illeti a résztvevőket, sőt hálásak vagyunk azoknak is, akik leveleikkel biztattak bennünket, de eljönni nem tudtak.

Akik valóban dolgoztak: Farkas Levike, Ringbauer Laci, Hégely Lajos, Jeney Anna, Jeney Juda, Eleni Dari (Athén), Germaine Quek (Szingapúr), Jeney Attila

[svgallery name=”Takaritas”]

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük