Press "Enter" to skip to content

Filmklub – Felforgatókönyv

Néhány hónapi kényszerszünet után megkíséreljük a klub újraindítását. Amióta nem találkoztunk, néhányan sokat dolgoztunk (de lehet, hogy nem eleget) azon, hogy elviselhetőbbek legyenek a körülmények. Mindenek előtt zárható ablakokat, és elektromos fűtést készítettünk.

[box]Hátra van az elektromos hálózat 16-32 Amperre történő bővítése, így a héten csak kísérleti üzem lesz, 2/3-os teljesítménnyel. Kérünk Benneteket, hogy csak olyan vendégeket hívjatok, akik ezt megértik, és nem viseli meg őket, ha nem jön össze a dolog, mert például vacogni fognak…[/box]

Fruzsi Dániából figyeli (reméljük) a vitézkedésünket, ezért egy új kolléga, Sintár Gábor szállítja néhány alkalommal a filmeket, természetesen olyanokat, amilyeneket ő szeret. Gábor feladata a film bemutatása, és az azt követő beszélgetés moderálása. Elsőnek Marc Forster, Felforgatókönyv című filmje kerül bemutatásra február 16-án 18:30-kor.

„Te mit tennél, ha kiderülne, hogy nem te irányítod az életed? Mit tennél ha kiderülne, hogy az a világ amiben élsz, amit igaznak hiszel, az nem más, mint egy olykor alkotói válságokkal küszködő, hőseit előszeretettel kinyíró, kicsit furcsa de amúgy sikeres írónő agyszüleménye?” Ez egy intellektuális vígjáték, briliáns szereplőkkel, sok jót olvashattok róla az alábbi cikkekben:

[button link=”http://filmbuzi.hu/archives/2007/04/08/felforgatokonyv-stranger-than-fiction/”] Ajánló 1[/button]

[button link=”http://index.hu/kultur/cinematrix/kritika/forg0422/” color=”red”] Ajánló 2[/button]

[button link=”http://www.moziplussz.hu/kritika/1242/felforgatokonyv” color=”green”] Ajánló 3[/button]

Na és ha kíváncsiak vagytok arra, hogy milyen munkálatok folytak errefelé, amióta nem találkoztunk, nézzetek körül az alábbi galériában (magatokban köszönetet mondva azoknak, aki a klub szokásai szerint honorárium nélkül ügyködtek a közös cél érdekében).

[svgallery name=”2012_02_14_ablak_es_infra”]

One Comment

  1. admin admin 2012.02.17.

    Nem túlzott lelkesedéssel írom, hogy a teszt nem hozott pozitív eredményt. Az infrapanelek nem tudtak megküzdeni a helyiség 5 fok körüli hőmérsékletével, a film harmadánál összefagyva feladtuk. A tanulság úgy tűnik az, hogy a klub legfeljebb nyáron, talán tavasszal lesz használható. De legalább megpróbáltuk :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük